OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

Пријем предшколаца 2016У оквиру сарадње наше школе са вртићима 30.03.2016.посетили су нас предшколци будући прваци. Директор школе  мр Здравка Марјановић пожелела им је добродошлицу. Ученици 4/1 и 4/3 припремили су приредбу у којој су интерактивно учествовали предшколци.У сали за физичко имали су час физичког васпитања са професорима Станојем Бурлићем и Сањом Милојевић. Организоване су штафетне игре примерене узрасту.Кратку паузу направили су у школској трпезарији ,поздравило их је особље кухиње пожелело пријатан боравак и поделило послужење.


Учитељи  четвртог и трећег разреда организовали су са ученицима ликовну, драмску, и музичку радионицу. Радове урађене на ликовној радионици понели су у вртић.


На крају нашег дружења посетили су школску библиотеку и имали разговор са библиотекарком  професором српског језика Невенком Ђедовић. Упознали су се са радом библиотеке, представљене су им књиге које се ту налазе. Разговарали су о значају читања књига, лепом говору и изражавању.Ученици наше школе поделили су им пригодне поклоне.

Било нам је задовољство да се заједно дружимо и упознамо предшколце са радом наше школе.

Родитељски састанак са родитељима предшколаца одржали смо 31.03.2016. Састанку су присуствовали психолог Мелита Живковић, педагог Славица Јовановић, директор школе мр Здравка Марјановић, учитељи четвртог разреда  Виолета Таминџић, Неда Мирков, Љиљана Ивковић, Саша Ристић.


Аутор прилога и фотографијa:

Мр Виолета Таминџић професор разредне наставе
Неда Мирков наставник разредне наставе
Љиљана Ивковић мастер учитељ
Саша Ристић мастер учитељ

ОШ "Бора Станковић", Београд
Powered by Blogger.