OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

“Београдски манифест”


“Београдски манифест” - Празник фестивала у срцу Београда!

“Београдски манифест”, први велики фестивал манифестација, дестинација и дегустација отвориће капије Калемегдана између 22-24. маја. 
Празник најпознатијих српских фестивала у организацији удружења “Београдски манифест” и ЈП “Београдска тврђава”, током три дана биће смештен у Горњем и Доњем граду Београдске тврђаве. Преко 15 фестивалских целина представиће најлепше од српске кухиње, туризма, филмске уметности, музике, плеса, природе и креативних идеја.

“Београдски манифест” по свом концепту, разноврсности и ексклузивној локацији одржавања јединствени је догађај у региону. Поред садржаја којим се представљају најбоље манифестације и дестинације из Србије и окружења, организатори су сајам обогатили светским атракцијама као што су Фестивал балона и Фестивал ватромета. Дневни и вечерњи музички програм сајма биће организован на више бина, у Горњем и Доњем граду. Радно време сајма је од 11 до 23 сата, сва три дана трајања.

По лепом времену, преко викенда, на Каламегданској тврђави сваки дан ужива више од 20.000 људи. Процена је да ће атрактивни садржај, јединствена локација и термин одржавања, праћени промотивном кампањом на Београдски манифест привући више од 100.000 посетилаца.
Powered by Blogger.