OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

Цели Беч у знаку Евровизије


Прелеп, сунчан дан испратио је свечано отварање 60. Песме Евровизије које се одржало 17.05.2015. на платоу испред бечке Градске куће. Црвеним тепихом продефиловало је 40 такмичара заједно са члановима делегација.


Кончита Вурст прошетала је прва, а потом смо могли да уживамо у остатку гламура „Црвеног тепиха“ у режији овогодишњег домаћина Аустрије.

Први на „Црвеном тепиху“ од овогодишњих такмичара прошетали су представници Данске односно чланови групе „Анти Социал Медиа“. Данци, као и остали учесници пристизали су у аутомобилима и мини-бусевима украшени логотипом овогодишњег такмичења.
Новинари и фотографи поред „црвене стазе“ имали су пуне руке посла а мало времена, како би усликали и уснимили најзанимљивије учеснике и такмичаре.

Српска представница Бојана Стаменов се по распореду појавила у 19.43 у пратњи својих пратећих вокала, као и осталих чланова наше делегације. Бојана је носила гламурозну црвену хаљину са огртачем и рукавима украшеним шљокицама. Била је опуштена, певала, играла, позирала фотографима.

Извор: http://escserbia.com/
Powered by Blogger.