OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

Трикови друштвених мрежаЧесто се питате како потпуно непозната личност за пар дана постане хит на јутјубу ? и немате одговор како је то постигла и како је у кратком року чуло и видело милиони људи ....

Сличан је случај и са новим производом који се рекламира на друштвеним мрежама од фејсбука преко твитера. Често велике фирме за скоро све нове производе имају велики број фанова, лајкова, гледања а да вам није јасно како су то постигли и да ли је могуће толика гледаност, док неке фирме, производи или музичари који су по вама одлични немају више од 300 гледања, фанова или лајкова.

Све су то интернет трикови за лакшу зараду, бржи продор на тржиште и популарност. Са новцем се све може купити, па тако и гледаност видеа на јутјубу, број лајкова или фанова ствари или личности.

Питате се како је могуће то купити? па веома лако. Потребно је да имате новац, да знате ту информацију, и успех је загарантован.

За 5.000 фејсбук фанова, потребно је да издвојите 139,99 долара и у року од 7 дана
можете постати славни.
Када је у питању јутјуб ту има више могућности, од броја гледања преко звездица до позитивних коментара.

Ако хоћете да ваш видео има милионску гледаност за 7 дана потребно је да уплатите 744,99 долара до 1000 долара, у зависности да ли купујете директно од јутјуба или преко посредника.....

адреса маркетинга јутјуба и фејсбука са ценама; http://www.viewsmania.com/

И тако се често питамо када посетимо неку фејсбук или јутјуб страницу зашто неки квалитетни производи или квалитетни музичари имају мало фанова или минималну гледаност .... очигледно нису платили да би били популарни ...Powered by Blogger.