OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

Обавештење - школе неће радити данас 15.05. и сутра 16.05.2014. године


Штаб за ванредне ситуације града Београда донео је одлуку, на предлог градског секретара за образовање и дечију заштиту града Београда Снежане Ђурић, да основне и средње школе на теритирији града Београда не раде у четвртак 15. маја и петак, 16. маја 2014. године.

Ова одлука је донета због изузетно тешке ситуације на територији града Београда која је проузрокавана обилним падавинама које ће, према проценама надлежних, трајати наредна два дана, објашњавају из Штаба за ванредне ситуације града Београда.


Градски секретаријат за образовање и дечију заштиту накнадно ће обавестити школе како ће надокнадити часове који се неће одржати наредна два дана, наводи се у саопштењу.Министарство просвете, науке и технолошког развоја, на основу одлуке Владе Републике Србије о проглашењу ванредне ситуације на територији Републике Србије, због опасности од поплава, налаже да се из безбедносних разлога одложе све активности које су планиране у предшколским установама, основним и средњим школама, а тичу се такмичења и смотри ученика, наставе у природи, излета, посета и екскурзија, као и свих других ваннаставних облика васпитно-образовног рада који предвиђају окупљање деце и ученика.Powered by Blogger.