OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

Хуманитарни концерт у Овчи „Срцем за Вука”

У Дому културе у Овчи у недељу, 9. фебруара, у 19 часова одржаће се хуманитарни концерт „Срцем за Вука”. Цена улазнице је 200 динара, а прикупљена средства биће донирана за лечење петогодишњег Вука Лојковића, који болује од церебралне парализе. Овом дечаку, који са родитељима живи у Овчи, наду даје лечење матичним ћелијама. Да би се то омогућило, Вуку је неопходна финансијска помоћ.


Концерт организују његови суграђани и Културно-уметничко друштво „Стеауа” из Овче. Подржала га је и општина Палилула, као и многа удружења грађана са леве обале Дунава.

На концерту ће учествовати дечји хор „Распеване звездице” из Овче, учесник великог броја манифестација и такмичења, Стефан Коковић, талентовани млади певач, КУД „Стеауа”, плесна група „Флај”, КУД „Радост”, хармоникаш Ненад Љубеновић, хор „Мозаик” из Београда, као и млади талентовани људи из Овче Фируца Чина и Ђомла и још пуно гостију изненађења. 

Организатори концерта поручују да верују у победу Вукове борбе за живот и зато позивају да свако да свој мали допринос његовом оздрављењу. Докажимо да нам је  живот једног детета битан, покажимо да смо људи, саосећајни, брижни и хумани, наводе у позиву за концерт.
Powered by Blogger.