OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

Дечији сајам 2014 од 25. априла

Омиљена манифестација за родитеље и децу одржаће се у главном граду по тринаести пут. Дечији сајам ћете бити у прилици да посетите у Хали 3, Београдског сајма, од 25. до 27. априла.

 Припреме за Дечији сајам увелико су у току. Као и сваке године, организација сајма се труди да одржи професионалност на виском нивоу са месецима унапред осмишљеним програмом и пажљиво одабраним активностима.


Клинци ће имати прилику да уживају уз аниматоре, кловнове и њихове омиљене цртане ликове. Поред стандардних забављача, ту ће бити и: жандармерија, саобраћајна полиција, ватрогасна бригада и Свибор савез Србије – којима су мали посетиоци посебно наклоњени.

Велики број излагача са специјалним производима намењеним деци биће битан пратећи део овог догађаја. На главној бини ће се непрекидно одигравати забаван програм, а за малишане које „не држи место“ – биће ту и велики спортски терен. Нарочита занимљивост је велика играоница која се простире на 150 квадратних метара.


Дечији сајам организује наградне игре које су, како се показало до сада, назабавнији део. Многи брендови ће изложити своју понуду намењену целој породици, а поједини артикли ће се овде наћи по посебној цени.

 Новина је да посетиоци имају прилику да изаберу називе за осам улица које ће се наћи на сајму и то путем сајта www.децијисајам.рс.


 Поред бројних попуста, улаз је бесплатан. Радно време сајма је од 10.00 до 19.00. 


извор
(дан у београду)
Powered by Blogger.