OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

Обавештење - "Један пакетић много љубљви"

Подела пакетића
у оквиру акције
"Један пакетић много љубљви"
у организацији Црвеног крста ,
одржаће се унедељу 29.12.2013. године
у сали Центра за културу и спорт
"Шумице", Устаничка 125/1, Београд

* * * * * * * *

"Чаробни пакетићи, чаробној деци" - 2011
 Хуманитарни Фонд Новак
поделио је у Сали С.Ц Шумице на Вождовцу, у хуманитарној акцији под називом
"Чаробни пакетићи, чаробној деци",
1200 новогодишњих пакетића.

Институције из којих долазе деца којој су подељени пакетићи су: Дом за незбринуту децу Звечанска, Свратиште за децу улице, Дом за децу ометену у развоју Сремчица, Дечије село, Сремска Каменица, ромско насеље на Новом Београду, Прихватилиште за децу, Избеглички камп Ресник, Избеглички камп Миријево, ромско насеље испод Панчевачког моста, Удрузење особа са инвалидитетом ФЕНИX, О.Ш "Бора Станковић" са Бањице.  


Приредбу је, испред Хуманитарног Фонда Новак отворила Дијана Ђоковић, која је поздравила присутне и том приликом рекла:
- Желим да Вас поздравим у Новаково име и у име породице Ђоковић. Новак данас није са нама, из оправданих разлога, али сам сигурна да се радује једнако колико и ми сви овде, срећни што видимо Ваше осмехе. Хвала Вам што сте дошли и пружили нам прилику да се дружимо и смејемо заједно. Верујемо да је изнад свега најважније пружити руку, отворити срце, осмехнути се и учинити неком другом нешто лепо!


Након уводног говора уследио је музичко-забавни перформанс, који је извео Предраг Вуковић Пеђолино, под називом – Деда мраз ће сигурно доћи. За време трајања програма, малишанима су подељени пакетићи.Powered by Blogger.