OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

Белеф на КалишуБеоградска културна мрежа и Белеф центар и овог лета настављају сарадњу, те ће у оквиру „Белефа 2012 – Фестивал фестивала” бити организован низ догађаја током три викенда, од 6. до 22. јула. 
Програм се одржава на простору Београдске тврђаве под називом „Белеф на Калишу”, у продукцији Београдске културне мреже.

Улазак на све програме је слободан.

Ров иза Војног музеја, где ће се програм одржавати, добиће сасвим нови карактер као простор који ће населити дрвене кућице, музичка бина и биоскопско платно. Циљ програма је оживљавање Калемегдана – места дружења Београђана и њихових гостију, као и промоција културног блага тврђаве.


У музичком програму ће наступити: Дејан Цукић, Негатив, Сергеј Трифуновић,  Фламингоси, Неверне бебе, а биће одржано и Вече талената, у оквиру којег ће наступити учесници такмичења „Ја имам таленат” и  „Операција тријумф”. 

У летњем биоскопу на отвореном биће приказано шест филмова из програма фестивала „Седам величанствених”, као и четири Дизајн филма, који се приказују у оквиру учешћа Белграде Десигн Wеека на Белефу. 

Часопис „Натионал Географиц” такође ће својим садржајима обогатити програм Белефа на Калишу, а део Белефа биће и кампања за заштиту животне средине.Powered by Blogger.