OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

Обавештење - Презентација Института за стране језике 08.06.2012.

У част завршетка школске године у петак, 08.06.2012.год у 18.30 часова, у свечаној сали ОШ "Бора Станковић" у Београду,  ђаци Института за стране језике одржаће презентацију течајева  на којима  су осим знања стекли још нешто вредније, пријатеље
Да бисте постали ђак Института  морате имати  најмање 5 година, а горња граница не постоји.  Tечајеви почињу у септембру и трају  до јуна месеца, а на наставу се иде по сменама.

Сваке године Институт организује такмичење у знању енглеског језика. То је прилика да ђаци покажу шта знају и да освоје вредне награде као што је пут у Енглеску или стипендија за наредну  школску годину.  У јуну месецу, након трећег круга такмичења знаће се ко је победник који ће бесплатно боравити две недеље  у Енглеској у пратњи професора Института. Можда ове године то буде неко од ђака из наше школе.

У новој школској години у којој Институт слави 60 година постојања поред наставе, за све школе у којима Институт одржава наставу, поклон ученицима ће бити и беплатне радионице, секције и стипендије.


Дођите са вашим мамама, татама, бакама, декама и пријатељима да видимо шта су нам пријатељи припремили.
 
Powered by Blogger.