OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

OШ "БОРА СТАНКОВИЋ" БЕОГРАД

Ја имам таленат
Ја имам таленат 2012-2013:
Победник је Катарина Ковачевић

    24.02.2013.

У великом финалу такмичења “Ја имам таленат” гледаоци су имали прилике да виде 10 најбољих учесника. Оркестар Хармоника из Угљевика, Горица Шутић, Никола Радовић, Михајло Влаховић, Чудесмо, Наташа Павловић, Александра и Немања и “Континум” Хајналка Буш и Катарину Ковачевић. Управо је Катарина песмом “Зајди Зајди” успела да освоји највише гласова публике и добије чек од чак 100.000 евра.Млада певачица из Неготина жири је одушевила својом енергијом и гласом који је вредан награде од 100.000 евра. Доказ да је дала свој максимум биле су и сузе које су кренуле оног тренутка када је завршила песму а наставиле су се и у бекстејџу. Она није могла да дође до речи од емоција које су је преплавиле.
Катарина се у златној тројци нашла са певачицом Хајналком Буш и музичко-љубавним паром Александром и Немањом. Александра и Немања отпали су први, а на корак од трона поражена је певачица из Суботице, Хајналка Буш.

17.02.2013.20.01.2013.
*******************************

05.03.2012.


Сестра и брат из Краљева Бојана и Никола Пековић победници су треће сезоне шоуа Ја имам таленат! У првој сезони победила је музика, у другој плес, а победа у трећој сезони највећег такмичарског шоуа отишла је у руке брата и сестре који свирају "заборављене" инструменте, гусле и хармонику.

Највише гласова публике освојили су Бојана и Никола Пековић, на друго место публика је поставила Емилију Ђонин, а на треће Марка Милановића.

Сестра и брат из Краљева били су изненађени победом, а раније су најавили да ће награду од 100.000 евра уложити у даље образовање.


Powered by Blogger.